• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eiken badmeubel Maci

€825,00
  • Reviews
    0 reviews
Zwart is super trendy op dit moment. Met dit prachtige zwarte badkamermeubel creëert u gevoel van luxe wanneer u zich waant in uw badkamer.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Maci is een prachtige eiken wastafel volledig zwart behandeld, wat zorgt voor een luxe uitstraling in de badkamer. Eikenhout is een natuur product en dit maakt dat iedere plank en daarmee ook ieder meubel uniek is. Haal hiermee de natuur in uw badkamer.

Het meubel is voorzien 1 lade met softclose ladegeleiders. Daarnaast, kan er gewerkt worden met een push to open systeem en kunt u ervoor kiezen om het meubel met greepjes te laten maken of volledig greeploos te houden. Zo kunt u het meubel volledig naar uw eigen smaak aanvragen. Het hout wordt behandeld met een zwarte kleurbeits en afgewerkt met een sterke beschermlaag. Maci kan op aanvraag volledig op maat worden gemaakt. 

Dit meubel kan worden geborsteld voor een meer geleefde uitstraling. Hierbij wordt de nerf van het hout open geborsteld.

* Dit product kan bezorgd worden of afgehaald worden.
* Dit product wordt naar wens en op maat gemaakt
* Dit meubel kan worden geborsteld voor een meer geleefde uitstraling.

Voor bezorging rekenen wij een tarief van €1,50 per kilometer. Wanneer u uw meubel wil laten bezorgen  kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. U dient het bedrag contant of d.m.v. een betaalverzoek te betalen bij levering.

Specificaties

Dikte hout: 40 millimeter (ladefronten 20 millimeter)
Behandeling hout (incl.): zwart behandeld
Behandeling (excl.): borstelen optioneel
Lades: 1 lade, softclose ladegeleiders