• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industrieel eiken salontafel set Jill

€740,00
  • Reviews
    0 reviews
MIX & MATCH - Uw salontafel set precies zo samenstellen als u wilt? Dat kan bij Jill. Jill wordt gemaakt van eiken en staal.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Jill is een salontafel set dat u helemaal naar wens kunt samenstellen. Hierin zijn verschillende dingen te combineren. Zo kunt u kiezen om de tafeltjes natuurlijk eiken te houden of deze zwart te maken. Daarnaast kunt ook kiezen voor een of meerdere tafels met een visgraat motief. Doordat door het zwart heen de nerf van het hout zichtbaar blijft, blijft de salontafel toch natuurlijk. Jill wordt volledig gemaakt van massief hout. Hout is een natuurproduct. Iedere plank is anders en dit zorgt ervoor dat iedere tafel uniek is.

Wanneer u kiest voor een zwart tafeltje wordt het blad behandeld met een zwarte beits en een matte lak die beschermt tegen indringend vocht en vuil. Voor deze tafeltjes gebruiken wij massief hout. Ondanks deze behandeling blijft de tekening van het hout altijd zichtbaar. Jill kan op aanvraag volledig op maat gemaakt worden.

-Hoogte tafeltjes: 45 centimeter en 40 centimeter
-Afmeting kleine tafeltjes 40x40x40cm
-De tafels zijn op aanvraag ook los verkrijgbaar

* Dit product kan bezorgd worden of afgehaald worden.
* Dit product wordt naar wens en op maat gemaakt.

Voor bezorging rekenen wij een tarief van €1,50 per kilometer. Wanneer u uw meubel wil laten bezorgen  kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. U dient het bedrag contant of d.m.v. een betaalverzoek te betalen bij levering.