• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industrieel eiken salontafel set Puck

€350,00
  • Reviews
    0 reviews
Puck is een leuk, industrieel salontafel set. Doordat het hoogste tafeltje het kleinste formaat heeft oogt dit set net even anders dan anders.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Puck is een prachtig salontafel set van twee ronde tafeltjes. Puck is net even anders doordat het hoogste tafeltje de kleinste diameter heeft. De stalen onderstellen maken dit set industrieel. De tafelbladen zijn gemaakt van massief eikenhout. Eiken is een natuurproduct. Iedere plank is anders waardoor ook iedere tafeltje uniek is. 

De salontafelbladen kunnen behandeld worden met een matte lak. Bij behandeling met een matte lak wordt de kleur van het natuurlijke eiken behouden, zoals op de afbeeldingen. Deze lak beschermt tegelijkertijd ook tegen indringend vocht en vuil. In plaats van beide tafeltjes in dezelfde kleur te houden kunt u er ook voor kiezen om beide tafeltjes een ander kleur te geven. Licht en zwart eiken bijvoorbeeld. Zo kunt u Puck helemaal naar uw eigen smaak bestellen.

*Hoogte tafeltjes: 45 centimeter en 40 centimeter
*De tafeltjes zijn op aanvraag ook los verkrijgbaar
*Het set op de foto is behandeld met een matte lak

* Dit product kan bezorgd worden of afgehaald worden.
* Dit product wordt naar wens en op maat gemaakt

Voor bezorging rekenen wij een tarief van €1,50 per kilometer. Wanneer u uw meubel wil laten bezorgen  kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. U dient het bedrag contant of d.m.v. een betaalverzoek te betalen bij levering.

Specificaties

Materiaal: Europees eiken, staal
Dikte hout: 20 millimeter
Afmeting frame: 40x3 millimeter
Behandeling hout (incl): Noesten gevuld
Behandeling hout (optioneel): Olie of lak
Behandeling frame: Gecoat
Hoogte: 44 cm en 39 cm