• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Passie voor verfrissende interieurs en trends. Robuust Interieur is gespecialiseerd in het maken allerlei meubels in verschillende stijlen. Dit doen wij allemaal in onze eigen werkplaats met een jong en enthousiast team. Naast de producten die wij aanbieden op onze website kunnen wij u ook maatwerk meubelen bieden. Kortom, wij staan voor de wens van de klant.

Onze meubelen worden gemaakt van eikenhout en staal. Eikenhout is een natuurproduct. Hierdoor is ieder meubel dat wij leveren uniek. Daarnaast, kiezen wij met deze materialen ook voor kwaliteit Wij hebben onze eigen producten en ontwerpen die te vinden zijn op onze website en in onze showroom. Deze zijn te leveren in standaard maatvoeringen of naar wens helemaal op maat. Daarnaast, kunt u uw eigen meubel helemaal zelf samenstellen en bij ons een offerte op vragen.

Naast onze eiken meubelen bieden wij ook een groot assortiment aan marmeren tafels. Onze marmeren bladen komen uit Italië. Ook het marmer kunnen wij voor u op maat bestellen. 

Met ons team denken wij altijd na over nieuwe en verfrissende interieurideeën.  

Kwaliteit, natuur en eigenheid is waar wij voor staan. Ons team helpt u graag om uw interieur volledig naar uw wens te krijgen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Kijk dan gerust rond op onze website, doe een maatwerk aanvraag of kom langs in onze showroom en werkplaats.

Team Robuust Interieur