• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Eiken badmeubel Liv

€780,00
  • Reviews
    0 reviews
Liv is een prachtig, minimalistisch badkamermeubel volledig gemaakt van eikenhout.
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Beschrijving

Less is more. Liv is een prachtig eiken badkamermeubel met een subtiele, minimalistische uitstraling. Eikenhout is een natuur product en dit maakt dat iedere plank en daarmee ook ieder meubel uniek is. Haal hiermee de natuur in uw badkamer.

Het meubel is voorzien van 2 lades met softclose ladegeleiders. Daarnaast, kan er gewerkt worden met een push to open systeem en kunt u ervoor kiezen om het meubel met greepjes te laten maken of volledig greeploos te houden. Zo kunt u het meubel volledig naar uw eigen smaak aanvragen. Het hout kan behandeld worden met een matte lak of een olie in een kleur naar keuze. Dit meubel is ook volledig in het zwart verkrijgbaar. Bij behandeling met een matte lak wordt de kleur van natuurlijk eiken behouden. Deze lak of olie beschermd tegelijkertijd ook tegen indringend vocht en vuil. Liv kan op aanvraag volledig op maat worden gemaakt. 

Dit meubel kan worden geborsteld voor een meer geleefde uitstraling. Hierbij wordt de nerf van het hout open geborsteld.

* Dit product kan bezorgd worden of afgehaald worden.
* Dit product wordt naar wens en op maat gemaakt
* Dit meubel kan worden geborsteld voor een meer geleefde uitstraling.

Voor bezorging rekenen wij een tarief van €1,50 per kilometer. Wanneer u uw meubel wil laten bezorgen  kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. U dient het bedrag contant of d.m.v. een betaalverzoek te betalen bij levering.

Specificaties

Dikte hout: 20 millimeter eiken
Behandeling hout (incl.): Noesten gevuld
Behandeling (excl.): Olie of lak
Lades: 2, softclose ladegeleiders